Presse

Denne side opdateres løbende med pressemeddelelser, billeder, videoer m.m., som kan benyttes af pressen. For andre billeder venligst kontakt presseansvarlig. Information om de deltagende fly findes på programsiden under hvert fly.

Ønskes akkreditering til Roskilde Airshow, venligst udfyld ansøgningsskema nederst på denne side, og send det inden 16. august 2023. Du vil høre fra os umiddelbart efter din ansøgning er afsendt. Presseadgangskort udleveres i sekretariatet i Roskilde Flyveklub (overfor terminalbygningen), såfremt man ikke selv har presse id-kort. Der er indrettet et specielt presse- og spotterområde ved siden af speakertårnet.

Kriterier for presseakkreditering

Roskilde Airshow har en forventning om, at du er tilknyttet et medie eller en redaktion, eller hvis du arbejder som freelance, kan dokumenter produktion af billeder/artikler i forbindelse med Roskilde Airshow. F.eks. fra en ansvarshavende redaktør, som bekræfter jeres aftale om produktion.

Ligeledes har Roskilde Airshow en forventning om, at mediet fremstår seriøst og professionelt. Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte presseansvarlig.

Formand / presseansvarlig
Per Faldborg Olesen
Mobil +45 2166 0692
E-mail media@airshow.dk

Medlem af European Airshow Council

Pressemeddelelser

Læs en general beskrivelse af Airshowet - klik på ikonet til højre

Logo, billeder og plakat

Hvis du vil henvise til vores hjemmeside, kan du bruge følgende banner eller logo. Højreklik på banneret eller logoet og gem det. Billeder kan findes længere nede på siden. Du kan også printe vores stævneplakat i A4 størrelse. Klik på mini plakaten for at downloade den.

Artikler / video

Se videoer herunder fra både dag og aften Airshow. Flere findes på Youtube.

Ansøgningsformular

  Medie

  Kontaktperson

  Adresse

  Postnr. og by

  Mobil

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Specielle ønsker såsom parkering mm.

  Roskilde Airshow sponsorer

  Roskilde Kommune
  Sydbank
  DCC & Shell Aviation Denmark
  SIF Gruppen
  Copenhagen Airports
  Spar Nord
  Your logo here
  Skal dit firma vises her? Klik her for mere info
  Tilmeld Nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev