Oplevelser

Udstillingsstande

Så snart der modtages reservationer på udstillingsstande, fly der er på static display m.m., vil det blive oplyst på udstillersiden. Alle fly der deltager i selve flyveopvisningen vil også være på static display, hvis ikke andet er oplyst.
I lighed med 2017 vil vi forsøge at skaffe så mange forskellige udstillingsstande som mulig. Udover dette vil det være muligt at købe drikkevarer og mad, samt muligheder for de mindste at hoppe i hoppeborge, FUN-JUMP 4 i 1 Bungy-Trampolin og meget andet.

Vil du være pilot eller flymekaniker?

Der vil være flere flyveskoler som uddanner piloter samt TEC som uddanner flymekanikere i udstillingsområdet. Så er det noget du kunne tænke dig er det helt sikkert et besøg værd. Lav eventuel en aftale om en prøvetur.

Tusmørke/aften airshow

Tusmørke Airshowet i 2017 blev en succes og  vil blive gentaget fredag aften. Portene åbnes kl. 17.00, hvor der frem til selve opvisningens start, er mulighed for at se de fly som allerede er ankommet. Der vil være begrænset mulighed for at købe mand og drikke, og ikke alle udstillingsstande vil være opstillet. Aftenen sluttes af med fyrværkeri. Se opvisningsprogrammet på Airshow siden

Mød piloterne

Hvis du ønsker at stille spørgsmål, få autografer i dit program, hilse på en pilot eller har brug for at vide, hvordan en Spitfire flyver, så gå hen til det sted, hvor det sidste opvisningsfly er parkeret. Besætningerne vil generelt være til rådighed for publikum op til 30 minutter efter de har afsluttet deres opvisning. Vi kan ikke garantere, at alle opvisningspiloter vil være til rådighed.

Trans Am biler

Og hvorfor deltager Trans Am Club Denmark i Air Showet?
Forklaringen er , af Pontiac og Trans Am`erne var og stadig er en af de mest foretrukne biler som alle piloter over hele verden ytrer at køre i. Se og hør 10 - 12 Trans Am`er hvoraf en af dem er Danmarks hurtigste bil 1000 hk.

Drone Racing

På Roskilde Airshow kan du i år også opleve drone racing - en af verdens hastigst voksende sportsgrene og hobbyer disse år. Se videoen på denne side til højre.

drone

2. verdenskrig islæt

Roskilde Airshow har fly med fra 2. verdenskrig bl.a. fordi det i år er 75 året for D-dag i Normandiet. Udover dette er der underholdning med musik fra 40'erne samt deltagelse af Big Red One fra Sverige og WW2 Yanks fra Danmark, som er en flok 2. Verdenskrigs entusiaster som i form af "levende historie" prøver på at gengive livet, som amerikansk soldat for perioden fra 1941 til krigens slutning i 1945. Du  kan møde dem og deres udstyr i vores udstillingsområde og ved scenen i spiseområdet, når der er underholdning. Der vil være våben fra 2. verdenskrig som alle er attrapper.

bigredone

Roskilde Airshow sponsorer

DCC & Shell Aviation Denmark
SIF Gruppen
Copenhagen Airports
Your logo here
Spar Nord
Your logo here
Skal dit firma vises her? Klik her for mere info


Tilmeld vores nyhedsbrev

Navn:

Email: