Oplevelser

Udstillingsstande

Så snart der modtages reservationer på udstillingsstande, fly der er på static display m.m., vil det blive oplyst på udstillersiden. Alle fly der deltager i selve flyveopvisningen vil også være på static display, hvis ikke andet er oplyst.
I lighed med 2019 vil vi forsøge at skaffe så mange forskellige udstillingsstande som mulig. Udover dette vil det være muligt at købe drikkevarer og mad, samt muligheder for de mindste at hoppe i hoppeborge, FUN-JUMP 4 i 1 Bungy-Trampolin og meget andet.

Vil du være pilot eller flymekaniker?

Der vil være flere flyveskoler som uddanner piloter samt TEC som uddanner flymekanikere i udstillingsområdet. Så er det noget du kunne tænke dig er det helt sikkert et besøg værd. Lav eventuel en aftale om en prøvetur.

Tusmørke/aften airshow

Tusmørke Airshowet i 2019 blev en succes og  vil blive gentaget fredag aften. Portene åbnes kl. 18.00, hvor der frem til selve opvisningens start, er mulighed for at se de fly som allerede er ankommet. Der vil være mulighed for at købe mand og drikke. Ikke alle udstillingsstande vil være opstillet. Aftenen sluttes af med fyrværkeri. Se opvisningsprogrammet på Airshow siden.

Mød piloterne

Hvis du ønsker at stille spørgsmål, få autografer i dit program, hilse på en pilot eller har brug for at vide, hvordan en Spitfire flyver, så gå hen til det sted, hvor det sidste opvisningsfly er parkeret. Besætningerne vil generelt være til rådighed for publikum op til 30 minutter efter de har afsluttet deres opvisning. Vi kan ikke garantere, at alle opvisningspiloter vil være til rådighed.

F-16 mock up

Kunne du tænke dig at sidde i et F-16 cockpit? Det har du mulighed for. Flyhistoriske Samling deltager på Roskilde Airshow med F-16 mockup.

First Class Event

Til dig der gerne vil nyde Airshow´et på første klasse, sørger vi for en fantastisk oplevelse. First Class områderne har den bedste placering på hele groundshow pladsen med nem adgang til udstillere, parkering, toiletter, flight-line m.m. Vil du opbygge eller pleje netværksrelationer og forretningsforbindelser, er First Class området den perfekte mulighed. Skulle der være specielle behov hjælper vi gerne med at sammensætte den totale oplevelse, så ræk endelig ud. Læs mere HER

Roskilde Garden

Roskilde Garden vil være med til at gøre åbningen af Roskilde Airshow om lørdagen til en festlig oplevelse. Orkestret byder på et blandet repertoire med alt fra ABBA, Beatles og anden overraskende underholdning på et højt niveau.

Modelflyvning Danmark 

I år er der også mulighed for at se mange flotte modelfly hos Modelflyvning Danmark, som i dag ikke er små fly, men flere meter lange og med fjernstyring. Der er både fly med propeller og rigtige jetmotorer. Der vil være mulighed for at se modelfly af typerne Hercules C-130, F-16, Super caravelle  / Sterling airways,  Kunstflyver, Spitfire, Fockewolf, Ptts Challenger, Extra  300, Cessna 182, Rafale, Wizard. Flere af modellerne vil deltage før, under, og efter flyveopvisningsprogrammet. Der vil være RC simulator og byggeområde, hvor børn kan bygge et lille rookie fly som kan tages med hjem som souvenir fra dagen.  

2. verdenskrig islæt

Roskilde Airshow har som sædvanlig fly med fra 2. verdenskrig. Desuden deltager Big Red One fra Sverige og WW2 Yanks fra Danmark, som er en flok 2. Verdenskrigs entusiaster som i form af "levende historie" prøver på at gengive livet, som amerikansk soldat for perioden fra 1941 til krigens slutning i 1945. Du  kan møde dem og deres udstyr i vores udstillingsområde. Der vil være våben fra 2. verdenskrig som alle er attrapper.

bigredone

Roskilde Airshow sponsorer

Roskilde Kommune
Sydbank
DCC & Shell Aviation Denmark
SIF Gruppen
Copenhagen Airports
Spar Nord
Your logo here
Skal dit firma vises her? Klik her for mere info
Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev