Presse

På denne side vil der løbende blive opdateret artikler med oplysninger om de deltagende fly m.m. samt billeder, som kan benyttes af pressen.

Ønskes akkreditering til Roskilde Airshow, venligst udfyld nedenstående ansøgningsskema inden 12. august 2019, men ikke før 1. april 2019. Du vil høre fra os umiddelbart efter din ansøgning er afsendt. Presseadgangskort udleveres i sekretariatet i Terminalbygningen, såfremt man ikke selv har presse id-kort. Der er indrettet et specielt VIP, presse- og spotterområde ved siden af speakertårnet.

Kriterier for presseakkreditering

Roskilde Airshow har en forventning om, at du er tilknyttet et medie eller en redaktion, eller hvis du arbejder som freelance, kan dokumenter produktion af billeder/artikler i forbindelse med Roskilde Airshow. F.eks. fra en ansvarshavende redaktør, som bekræfter jeres aftale om produktion.

Ligeledes har Roskilde Airshow en forventning om, at mediet fremstår seriøst og professionelt. Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte presseansvarlig.

Formand / presseansvarlig
Per Faldborg Olesen
Mobil +45 2166 0692
E-mail media@airshow.dk

Medlem af European Airshow Council

Pressemeddelelser

Senest nyt
Roskilde Airshow arbejder på at skaffe økonomiske midler til at få det legendariske  B-17 bombefly fra 2. verdenskrig "Sally B" til næste Airshow. TV2 Lorry har lavet dette indslag: https://www.tv2lorry.dk/artikel/roskilde-airshow-vil-have-sjaeldent-kaerlighedsfly-til-danmark  - 30.11.2018
Arbejdet er startet for Roskilde Airshow 2019 og de første deltagende fly vil snart blive oplyst - 24.07.2018

Læs en general beskrivelse af Airshowet - klik på iconet - 28.08.2018

Logo, billeder og plakat

Hvis du vil henvise til vores hjemmeside, kan du bruge følgende banner eller logo. Højreklik på banneret eller logoet og gem det. Billeder kan findes længere nede på siden. Du kan også udskrive vores hændelses plakat i A4 størrelse. Klik på mini plakaten for at downloade den.

Artikler / video

Se videoer herunder fra både dag og aften Airshow. Flere findes på Youtube.

Ansøgningsformular

Medie

Kontaktperson

Adresse

Postnr. og by

Mobil

Din e-mail (skal udfyldes)

Specielle ønsker såsom parkering mm.

Roskilde Airshow sponsorer

DCC Energi
Your logo here
Spar Nord
Your logo here
Your logo here
Skal dit firma vises her? Klik her for mere info


Tilmeld vores nyhedsbrev

Navn:

Email: